CEA MAI BUNĂ RATĂ REOLOGICĂ DE PE PIAȚĂ

Datorită caracteristicilor PEG și tehnicii precise de determinare a masei moleculare a HA, fillerele Neauvia au cea mai optimă reologie – raportul a trei proprietăți – de pe piață:

Coeziunea: forța de atracție dintre moleculele unei substanțe
Vâscoelasticitatea: raportul dintre Viscozitate  (proprietatea de rezistență la flux într-un fluid/ semifluid; straturi adiacente se mută în paralele unele față de altele cu viteze diferite) și Elasticitate (tendința materialelor solide de a reveni la forma lor originală după ce au fost deformate
Plasticitatea: proprietatea de a suferi

Reologia diferită și optimă a fiecărui filler Neauvia în parte permite substanței să se adapteze pentru primirea structurii anatomice în timp ce își păstrează
forma dorită pentru o corecție estetică de lungă durată. Fillerele Neauvia pot crea volumul dorit fără a induce compresia țesuturilor înconjurătoare, obținând astfel rezultate naturale.

Mai mult, nu există absolut nici o migrare a implantului în țesut, lucru care din păcate este destul de comun în cazul multor produse similare de pe piață! Aceasta se datorează întotdeauna utilizării polimerului PEG care chiar creează un concept nou total diferit în ceea ce privește fillerele HA în întreaga lume!