Despre companie

În 2010, un grup de oameni de știință italieni au început cercetarea și dezvoltarea pentru a crea un produs fundamental nou în domeniul medicinei estetice și plastice. După doi ani de muncă fructuoasă în 2012, marca Neauvia Organic debutează pe piața mondială, care este controlată de compania elvețiană MATEXLAB cu sediul în Lugano și producție proprie în Italia.

Accentul principal al companiei este producția de produse injectabile pentru modelarea conturului, biorevitalizanții și o gamă largă de cosmeceutice pentru proceduri medicale post-estetice de îngrijire a pielii, care au primit imediat statutul de produse cosmetice de referință în rândul comunității estetice globale.

Produsele de baza ale companieisunt implaturilede injectare (fillere) Neauvia Organic, care nu au egal la ziua de azi, cu acid hialuronic ultrapur și reticulare PEG unică. Hidrogelul rezultat are o structură super-puternică și elastică a legăturilor moleculare, care este simultan ușor de inserat și se modeleaza perfect în țesuturi.

Calitatea înaltă a produselor, datorită tehnologiilor avansate, a fost recunoscută în 64 de țări din întreaga lume.