FAQ’s

De ce NEAUVIA Organic?

Materie primă ultra-pură și unică: produs organic. Cea mai pură sursă de HA disponibilă în prezent de la Bacillus subtilis. Nepatogenă în raport cu corpul uman, această bacterie sintetizează HA într-un proces bazat pe utilizarea apei distilate. Mai mult, în toate materialele de fillere NEAUVIA, agentul de reticulare este PEG (polietilen glicol), care de mulți ani a fost un bine-cunoscut compus organic utilizat pe scară largă în domeniul medical. Are o absență completă de toxicitate. Spre deosebire de BDDE, care lasă toxine (agenți cancerigeni), PEG este degradat în dioxid de etilenă și metabolizat de ficat. Se știe pe scara LD50 că PEG este de 30 de ori mai puțin toxic decât BDDE și de 30.000 de ori mai puțin toxic decât DVS.

Nu am auzit niciodată de NEAUVIA, ce este acest brand?

Proiectul NEAUVIA a fost fondat în urmă cu mai bine de 4 ani de un antreprenor italian, Gabriele Drigo, care l-a întâlnit pe profesorul Nicola Zerbinati, care lucra la ideea creării unui nou concept de filler complet diferit de cele deja existente pe piață. Așa s-a născut NEAUVIA. Creșterea vânzărilor NEAUVIA a fost atât de rapidă și de reușită încât, în septembrie 2015, fabrica italiană a fost cumpărată și a fost creată holdingul MATEX Lab, cu sediul în Lugano, Elveția. După acest pas important, compania a decis să devină globală prin extinderea producției în Italia pentru a satisface cererea în creștere. De câteva luni, au fost implementați diferiți pași, cum ar fi actualizarea imaginii companiei și rebrandingul produselor.

Ce clasă aparține acest produs?

Fillerelee NEAUVIA ORGANIC sunt produse din clasa A, linia de fillere este produsă direct de producător. O singură companie de la producție la consumator. Multe alte mărci de materiale de fillere sunt comercializate de companii care nu au controlul cercetării și dezvoltării și al fabricației.

În ce diferența NEAUVIA de alte materiale de fillere?

Inovatorul reticulator PEG a dat naștere unui hidrogel complet diferit de cele reticulate cu BDDE. Pegelinarea este o știință aprobată de FDA din 1990. Avantaje evidente: scut imunologic – încetinirea reacției enzimatice, de 30 de ori mai puțin toxică decât BDDE, nu lasă reziduuri chimice după degradare, durată mai mare de acțiune a implantului, sigură. Are proprietăți reologice incredibile, mult superioare oricărui alt tip de hidrogel reticulat cu BDDE. Fillerele NEAUVIA sunt mai rezistente la solicitări mecanice și căldură; durează mai mult în țesături și poate fi utilizat pe tot parcursul verii, inclusiv în țările în care temperatura medie este întotdeauna ridicată.

Ce face ca fillerele NEAUVIA STIMULATE să fie unică?

Vorbim despre o creștere clasică a volumului, în care concentrația moleculelor de CaHa (hidroxiapatită de calciu) este de 1%. Înainte ca STIMULATE să intre pe piață, medicii ezitau: „Care să dea preferință unei creșteri a volumului de colagen sau a producției? STIMULATE este o soluție pentru pacienții care au nevoie de volum și stimulare a colagenului în același timp; STIMULATE este un material de fillere care asigură volumul dorit și este capabil să inducă colageneză și efecte de biorevitalizare în același timp. STIMULATE este un material de fillere revoluționar două în unu. Produsul este biodegradabil, deci nu are efecte secundare. Nu provoacă calcificare. Nu are nevoie de nicio tehnică specială de injectare. Histologia arată că STIMULAT, în ciuda concentrației scăzute (doar 1%) de molecule de CaHa, produce o cantitate suficientă de colagen. Producția are loc în interiorul implantului și nu în exterior, așa cum este cazul altor medicamente. Fibroblastele migrează, creând astfel o schelă de colagen.

NEAUVIA este sigură?

Fillerele NEAUVIA ORGANIC sunt unul dintre cele mai sigure produse; HA, pe baza căreia sunt create fillerele NEAUVIA ORGANIC, este cel mai pur care există pe piață, riscul unei reacții imunologice este minimizat. Datorită proprietăților sale remarcabile, agentul de reticulare PEG este una dintre cele mai cercetate substanțe din medicină; în plus, PEG este de 30 de ori mai puțin toxic decât BDDE (cel mai comun cross-linker utilizat în alte materiale de fillere). Produse de fillere NEAUVIA ORGNIC sunt pe piață de aproape 40 de luni și în acest timp nu a existat niciun caz de granuloame sau efecte secundare!

De ce NEAUVIA folosește PEG atunci când alții folosesc BBDE? Este sigur?

Fillerele ORGANICE NEAUVIA diferă de toate celelalte tipuri de fillere de pe piață: o nouă „platformă”, o nouă matrice de hidrogel, o nouă schelă capabilă să livreze substanțe în zona de tratament, ca un plasture care controlează eliberarea medicamentelor. Pentru a crea această inovație, a fost ales un nou agent de reticulare, cu proprietăți complet diferite de proprietățile limitate ale BDDE.