SUPLIMENT HIDROXIAPATITA DE CALCIU

Procesul de îmbătrânire degradează gradual pielea nu doar din cauza acidului hialuronic, dar și din cauza colagenului; aceste substanțe prețioase, produse natural de fibroblaste, sunt responsabile cu densitatea și elasticitatea pielii. Reducerea cantității acestei substanțe duce la apariția ridurilor și pielii îmbătrânite.
O soluție care chiar previne procesul de îmbătrânire este fillerul Neauvia cu o combinație unică de acid hialuronic și hidroxiapatita de calciu (CaHA), care este un mineral care apare pe cale naturală, sigur pentru corpul uman și care stimulează procesul de neocolageneză atunci când este plasat în piele. După aplicare, densitatea și elasticitatea pielii sunt amândouă îmbunătățite, în timp ce se obține efectul volumetric perfect de la HA și cel mai revitalizant efect de la CaHA.

Datorită dimensiunii mici și concentrației reduse de molecule CaHA, fillerele Neauvia Stimulate sunt extrem de sigure: particulele CaHA sunt închise în clusterele polimerilor în timpul procesului de producere, prevenindu-se astfel migrarea lor.
În decursul degradării naturale a produsului, există o eliberare de particule mici de CaHA (doar între 8 și 12 microni), câteva deodată, care au dimensiunea potrivită pentru a stimula fibroblastele în producerea nu numai a colagenului, dar și a elastinei, glicozaminoglicanilor și acidului hialuronic.
Echipa de Cercetare și Dezvoltare a Neauvia Organic a dat naștere unui filler unic la nivel mondial, primul cu o acțiune dublă – STIMULATE – care duce la creșterea volumului și producerea de colagen în același timp! Este ușor de înțeles faptul că doctorii și pacienții vor experimenta o corecție estetică care durează mai mult datorită acțiunii combinate a HA și CaHA.
Rapoartele medicale au demonstrat că aceste fillere Neauvia particulare, combinând HA cu CaHA, au o producție mai mare de colagen decât orice alt filler HA și în comparație cu produsele dedicate de stimulare a colagenului.